Hip, uniek en trendy

Naaien is in, en dat is super. Want bij Studio Sanne zijn we - naast onze fysieke stoffenwinkel en onze webshop – vooral te vinden in ons naaicafé dat tijdens de openingsuren toegankelijk is voor iedereen die de naaimicrobe te pakken heeft.

 

De naaimachines, overlocker en coverlocker staan klaar. Net zoals spelden, een tekentafel, een tekenliniaal, een schaar en zelfs een strijkijzer.

 

Het naaicafé is ideaal voor wie zich, in gezelschap, op een creatieve manier wil ontspannen. Als bonus geniet je van de begeleiding van een ervaren naaister.

 

Wil je nog meer ervaring opdoen? Schrijf je dan in voor één van onze workshops. Die worden zowel voor groepen als individueel georganiseerd.

 

De naaiworkshops van Studio Sanne zijn voor elk niveau. Allen hebben ze 1 ding gemeen: nadien ben je gegarandeerd in de ban van naaien en creëer je zelf je eigen, unieke creaties.

 

Om ervoor te zorgen dat elke deelnemer persoonlijk wordt geholpen, is het aantal deelnemers beperkt. Snel inschrijven is dus aangewezen. Verzeker jezelf van een plaatsje via deze website.

Kwalitatieve stoffen, met zorg geselecteerd

Bij onze passie voor naaien hoort ook onze liefde voor prachtige, modieuze stoffen en andere naaiaccessoires.

 

Die vind je terug in onze winkel in het landelijke Oelegem (bij Ranst) of, nog makkelijker, op onze webshop.

 

We bieden er een uitgelezen selectie van kwalitatieve stoffen van bekende en minder bekende merken die meestal beschikken over het OEKO-TEX certificaat.

 

Kleurrijk of sober, luxueus of makkelijk, retro, vintage of designerstoffen; je vindt het allemaal in onze webshop. Het zijn stoffen die door ons persoonlijk en met zorg geselecteerd zijn.

 

Ze passen perfect bij de naaipatronen die we aanbieden of zijn geschikt om een eigen ontwerp mee te realiseren.

 

Ontdek de sprekende collectie online stoffen en bestel vandaag nog je favoriete stof of patroon.

Een persoonlijke service, met een creatieve toets

Studio Sanne in Oelegem (Ranst) ademt creativiteit en wil dat graag met jou delen. Via onze populaire naaiworkshops, maar ook dankzij de vervaardiging en verkoop van gepersonaliseerde geschenken.

 

Hou je van een persoonlijk geschenk, maar ben je zelf niet creatief of heb je er de tijd niet voor? Dan creëren we dat geschenk graag voor jou. Een geborduurd of bedrukt slabbetje als geboortegeschenk of gepersonaliseerde handdoeken, kaarsen, tassen …

 

Heb je iets in gedachten? Vraag ernaar! Wij creëren op maat en op vraag van onze klanten, want dat is persoonlijke service.

 

Wil je leren naaien of je naaivaardigheden verder perfectioneren? Kom dan naar onze workshops.

 

Ze worden georganiseerd in een mooi landelijk kader in Oelegem (bij Ranst) en zijn geschikt voor iedereen die creatief bezig wil zijn met stoffen en fournituren.

 

Ben je een geoefend naaister en op zoek naar een idee of een stofje voor je volgende creatie? Dan vind je op onze webshop ongetwijfeld wat je zoekt. De selectie stoffen en naaibenodigdheden van Studio Sanne is oogstrelend en de ideale basis voor een succesvol naaiproject.